Dissenyem

Una escape room és una oportunitat perquè els teus clients i col·laboradors se submergeixin en la teva marca i la visquin com a part d’ella.

Una vivència única

Personalitzem tots els detalls del escape room perquè la teva acció sigui diferencial i rellevant per al teu públic objectiu.

Basada en els teus objectius

Participa en el disseny de l’experiència perquè la fuita roomsigui coherent amb la teva marca i aportació el valor afegit que desitges.

Parlaran del teu esdeveniment

Converteix-te en el tema de conversa en els cafès i les xarxes socials per a incrementar el valor de la teva relació amb els assistents.

Compleix els teus objectius sense avorrir

Substitueix conferències i reunions per una experiència divertida que els assistents al teu esdeveniment t’agrairan.

Pensa en gran

Adaptem el joc al nombre d’assistents al teu esdeveniment, al seu perfil professional i a la relació que mantenen entre ells.

WORKSHOP ONLINE

DIGAM ELS TEUS OBJECTIUS I ET DIRÉ QUIN ESCAPE ROOM ETS

Anar al workshop

Escape Rooms Empreses

Activitats Escape room per empreses

  • VIURE L'EXPERIÈNCIA DE MARCA
  • DESENVOLUPAMENT INTERN DE PERSONES

Llançament de productes

T’imagines una fuita room on els teus clients més fidelizadosdescobreixen en primera persona quin serà el teu nou producte?

Comunicació de marca

Alguns clients poden no recordar els teus anuncis publicitaris, però recordaran què els va fer sentir la teva marca en una fuita room.

Esdeveniments corporatius

Aprofita que reuneixes els teus clients perquè et recordin com una marca innovadora amb la qual gaudir del seu temps.

Marca interna

Aconsegueix que els teus col•laboradors interns també admirin i vulguin la marca per a fidelitzar-los i convertir-los en autèntics ambaixadors.

Accions virals

Un escape room és la provocació perfecta perquè els teus clients vulguin compartir la seva experiència amb la teva marca en les seves xarxes socials.

Experiència de compra

Una transacció pot fer-se online, revoluciona la teva botiga física per a convertir-la en un espai d’interacció amb la marca.

Team Building

En una fuita room els jugadors estrenyen llaços i es pot veure la versió més cooperativa i lliurada de l’equip.

Comunicació interna

Comunicar a través d’una experiència garanteix que el teu missatge s’entengui i es recordi més. Fer és més que escoltar!

Selecció de personal

Innova en el procés incloent un joc d’habilitat i capacitat on demostrar lideratge i gestió de la pressió.

Formació

L’aprenentatge de coneixements i habilitats a través de dinàmiques i jocs incrementa la motivació del col•laborador.

READY TO PLAY

WEST

Billy Joe és un delinqüent molt buscat al qual tots els xèrifs estan seguint la pista… sense èxit. I tots els caça recompenses estan buscant-lo…

Més informació

READY TO PLAY

VÍCTIMA 17

Un assassí en sèrie porta actuant des de fa diversos mesos i el Departament d’Intel•ligència no hem estat capaces de parar-lo. Segons les nostres recerques, l’assassí segueix un patró molt concret… Seràs capaç d’agafar-lo?

Més informació

0ANYS
0EMPRESES
0JUGADORS

EXPERIÈNCIA DES DE 2016

Simulacre Vuit va començar a dissenyar escape rooms per a empreses quan la majoria només oferia sales per a particulars.

HAN JUGAT AMB NOSALTRES

Cada vegada més empreses opten per innovar en la generació d’experiències de marca i en el desenvolupament intern de persones.

Descobreix les idees pel room escape de la teva empresa

En el blog de Simulacre Vuit encontrarás nuestras recomendaciones para que tu empresa aproveche un room escape para la generación de experiencias de marca y el desarrollo interno de tus colaboradores.