ROOM ESCAPE SIMULACRE VUIT

Simulacre Vuit som una empresa especialista en room escapes que des de 2015 crea i comparteix experiències úniques plenes d’enginy i diversió. Encara que vam néixer oferint jocs a particulars, de seguida descobrim que algunes característiques dels escape rooms poden ajudar les organitzacions tant en la relació amb els seus clients com amb els seus col·laboradors. Des de 2016, busquem la manera d’aprofitar aquest potencial adaptant i dissenyant room escapes també per a empreses, convençuts que el joc els pot aportar grans beneficis.

  • SOM INNOVADORS

    Cada any desenvolupem noves modalitats de joc que s’adapten a les últimes tendències empresarials. Davant el creixent interès de les organitzacions a millorar el vincle amb els seus clients i els seus col·laboradors, desenvolupem jocs que submergeixen tots dos públics en una vivència amb la marca. En una societat cada vegada més individualista, també hem desenvolupat jocs per a reforçar la relació entre ciutadans i el seu sentiment de comunitat, solució per la qual s’han interessat ja molts ajuntaments. D’altra banda, tendències com la comunicació experiencial, generadora d’emocions i records que transmeten més i millor que la comunicació tradicional, ha fet que moltes fires i congressos també utilitzin els nostres fuita room per a dinamitzar les seves activitats.

  • SOM JUGADORS

    Pensem com a jugadors, posant-nos en les sabates d’aquells que entressin en els nostres fuita rooms. Redescobrir els límits del joc i utilitzar el seu enorme potencial per a generar canvis i viure experiències és la nostra veritable motivació per a fer créixer dia a dia les nostres idees. Ens apassionen els jocs que desperten emocions, els enigmes que ens fan pensar fora de la caixa, i les dinàmiques de grup que treuen la millor versió de les persones. Aconseguir tot això és possible perquè abans de ser creadors de escape rooms, érem jugadors: la passió pel joc és l’origen del nostre projecte.

  • SOM

    Som un equip de persones que comparteixen la passió pel joc i que aprenen constantment per a descobrir fins a on pot arribar el nostre enginy.