Escape Room online per Sant Jordi

By Simulacre 1 año agoNo Comments
Home  /  Sin categorizar  /  Escape Room online per Sant Jordi

Escape online com a recurs per a la ciutadania en un Sant Jordi Confinat

El passat mes d’abril, l’equip de joventut de l’ajuntament de Montcada i Reixac va demanar-nos un encàrrec molt especial: Fer un joc pensat per a adolescents i famílies que reconstruís la llegenda de Sant Jordi, per tal d’encabir-lo dins la programació de Sant Jordi confinat.

Amb poc temps de marge ens vam posar a treballar amb ells amb l’única condició de no invertir en infraestructura. Així doncs vam preparar un joc utilitzant exclusivament recursos gratuïts d’internet.

Llegenda perduda, el joc

La Llegenda Perduda és un escape online d’una durada aproximada de 30 minuts i una dificultat baixa on l’usuari recupera la llegenda des d’un lloc diferent.

El joc segueix una estructura senzilla on, a partir de la pàgina principal, es dona inici el joc que  va portant al jugador per diversos enigmes pantalla rere pantalla i on l’usuari ha d’esbrinar un codi a cada una d’elles. El joc també integra un sistema de pistes per ajudar als jugadors que no se’n surtin.

Si us animeu a reviure la història del 23 d’abril i Sant Jordi, oferta per l’equip de joventut de Montcada i Reixac i Simulacre Vuit, podreu trobar-la al següent link.


Category:
  Sin categorizar
this post was shared 0 times
 000
About

 Simulacre

  (1 articles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.